آشنایی با موسسه

یریه امدادگران عاشورا در یک نگاه :

موسسه خیریه امدادگران حامی بیماران مبتلا به سرطان و صعب العلاج یک خیریه غیر سیاسی ، غیر انتفاعی و مردم نهاد است که در چهار چوب قوانین و مقررات نظام مقدس جمهوری اسلامی و مطابق اهداف و وظائف تعریف‌ شده در اساسنامه خود فعالیت می‌نماید.توجه این خیریه رسیدگی و کمک به بیماران مبتلا به سرطان و صعب‌ العلاج است که از پرهزینه‌ ترین بیماری‌ ها بوده و معمولاً درمان طولانی مدتی را به خانواده‌ها تحمیل می‌نماید .پایه‌های خدمت گذاری به بیماران نیازمند در این موسسه خیریه بر خیرخواهی پنج دسته از خیرین استوار است :

۱- دسته اول پزشکان و مراکز درمانی هستند که حسب توافقات صورت گرفته به بیماران ارجاعی از این موسسه خدمات رایگان درمانی و دارویی ارائه می‌نمایند .
۲- دسته دوم خیرینی هستند که با انواع کمک‌های نقدی هزینه‌های از بیماران را پوشش می‌دهند که نیاز به پرداخت نقدی دارد.
‌3- دسته سوم انواع مؤسسات مالی و اعتباری هستند که مطابق توافقات صورت گرفته اقدام به پرداخت وام‌های مناسب به بیماران نیازمند می‌کنند.
۴- دسته چهارم خیرین هستند که هزینه‌های اداری و اقدامات فرهنگی موسسه را تأمین می‌ نمایند .
۵- و دسته آخر خیرینی هستند که به صورت افتخاری در زمینه‌های مختلف چه در بخش اداری موسسه و چه در حوزه مددکاری و چه انواع خدمات حمایتی و معنوی یاور بیماران نیازمند هستند.
این موسسه به غیر از کمک به بیماران نیازمند معتقد است برای زدودن فقر و بیماری از چهره این سرزمین و حفاظت از کیان خانواده می باید در حد توان خود به ترویج فرهنگ اسلام ناب و توجه به کرامات انسان و گسترش روحیه بخشندگی و انفاق در جامعه اقدام نماید

تاریخـچه :

سال‌ هایی که جوانمردان این سرزمین در دفاع مقدس پایمردی کردند پایان یافته بود اما جوششی که از کلام امام نیک‌ مردان پدید آمده بود فروکشی نداشت . رزمندگان بهداری رزمی اعم از مدیران ، پزشکان ، کادر هیئت‌ علمی ، پرستاران ، امدادگران و حتی خانواده‌ های آن‌ ها با اینکه در آن سال‌ها بیش از 1000 شهید تقدیم مولای خود حسین علیه اسلام نمودند، همچنان تشنه خدمت گذاری بودند از این رو در سال 1374 هیئتی را تحت عنوان امدادگران عاشورا بنا نهادند تا با توسل به مادر نیکی‌ ها حضرت فاطمه زهرا سلام‌ الله علیه در جهت کمک به تقویت بسیج جامعه پزشکی و حفظ فرهنگ ایثار و کمک که آرزوی دیرینه حضرت امام راحل بود همچنان در جامعه حضوری فعال داشته باشند .
در سال ۱۳۸۰ و در پایان مراسم روز قدس در مجمع بانیان این هیئت پیشنهاد تأسیس خیریه‌ ای با همین نام مطرح و مورد استقبال واقع شد و با کسب اطلاع و نظر از مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مقدمات تأسیس موسسه خیریه امدادگران عاشورا فراهم گردید .

اهداف تشکیـل موسـسه:

۱- بسط فرهنگی اسلام ناب و توجه به کرامات انسانی جامعه.

۲- تلاش در جهت تحقق توصیه ائمه و پیشوایان دینی در راستای رسیدگی به حال محرومان و مستضعفین جامعه به منظور گسترش عدالت اجتماعی.

۳- گسترش فرهنگ انفاق در جامعه.

۴- ایجاد زمینه مناسب به منظور ارائه خدمات امدادی،بهداشتی،درمانی،آموزشی،مشاوره ای و توانبخشی مطلوب به محرومین با بهره گیری از استعدادهای موجود در جامعه.

۵- ترغیب جامعه پزشکی و موسسات بهداشتی، درمانی به امر نیکوکاری در راستای وظایف اسلامی،انسانی.

۶- کمک به زدودن فقر و بیماری از چهره جامعه

۷- جلوگیری از به خطر افتادن کیان خانواده .